Uula Terassiöljy

alk. 26,40 

Uula Terassiöljy on nopeasti kuivuva ja vesiohenteinen öljy puupinnoille ulkokäyttöön. Tuote on hajuton, kestävä ja helppohoitoinen. Hyvin imeytyvä, kosteudelta ja lialta suojaava kuultokäsittelyaine vähentää kosteudesta johtuvaa puupinnan halkeilua ja huolehtii puurakenteiden kunnosta luonnollisella tavalla.

Uula Terassiöljy – Vesiohenteinen öljy ulkopuupinnoille, terasseille ja laitureille

Uula Terassiöljy on nopeasti kuivuva ja vesiohenteinen öljy puupinnoille ulkokäyttöön. Tuote on hajuton, kestävä ja helppohoitoinen. Hyvin imeytyvä, kosteudelta ja lialta suojaava kuultokäsittelyaine vähentää kosteudesta johtuvaa puupinnan halkeilua ja huolehtii puurakenteiden kunnosta luonnollisella tavalla. Uula Terassiöljy sopii uusille ja vanhoille käsittelemättömille puupinnoille sekä vanhoille, pintaa muodostamattomilla kyllästysaineilla käsitellyille puupinnoille, kuten hirsi- ja lautaseiniin, terasseihin, laitureihin, puuportaisiin ja kaiteisiin sekä puisiin puutarhakalusteisiin ja puuveneisiin. Tuote soveltuu myös vanhoille painekyllästetyille puupinnoille.

Riittoisuus: Sahapinta n. 6 m2 / litra. Höyläpinta n. 10 m2 / litra
Ohenne: Vesi
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 1 tunnin kuluttua. Uudelleen käsiteltävissä noin 4 tunnin kuluttua. Tiivis tai uusi höyläpinta hidastaa tuotteen imeytymistä ja kuivumista huomattavasti.
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan kuultaviin sävyihin sekä yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Aiemmista käsittelyistä, puun omasta väristä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Terassiöljykäsittelyiden määrä muuttaa kiiltoastetta.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt. Valmistettu pellavaöljystä ja kalaöljystä, joiden ansiosta käsitellyt puurakenteet säilyvät hyväkuntoisina pitkään.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä. (VOC)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 481
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.
Huomioitavaa: Hävitä öljyiset trasselit, rievut yms. polttamalla tai kastelemalla vedellä ennen roskiin heittämistä mahdollisen pellavaöljyn itsesyttymisvaaran vuoksi.


UULA TERASSIÖLJYN KÄSITTELYOHJEET


Vinkki: Sekoita öljy huolellisesti aina ennen käsittelyä ja sen aikana. Sekoita yhtenäistä pintaa varten riittävä erä samaan astiaan mahdollisten sävyerojen välttämiseksi. Levitä öljy lauta tai hirsi kerrallaan jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele myös puutavaran poikkileikkauspinnat huolellisesti. Älä tee käsittelyä vesisateessa tai suorassa auringonpaisteessa äläkä käsittele auringon kuumentamaa pintaa.

Öljykäsittely jättää puun omat kuviot luonnollisesti näkyviin. Öljykäsittely sopii uudelle tai vanhalle käsittelemättömälle tai aiemmin kuultavalla tuotteella käsitellylle pinnalle. Sävytetty öljy lisää peittävyyttä käsittelykertojen mukaisesti. Mikäli et halua pinnasta kovin peittävää, voit värillisen käsittelykerran jälkeen sivellä pintaa värittömän öljyn. Öljykäsittelyissä pinnan karheus, puulaji, aikaisempi väri ja käsittelyt vaikuttavat oleellisesti lopulliseen väriin. 


Tunnisteet:
, , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Pintamateriaali

Karkea pinta, Sileä, höylätty pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande
Vaaralausekkeet / Faroangivelse / Hazard statements

Ulkomaalit

Uula Terassiöljyn käsittelyohjeet

Uula Puuöljyn käsittelyohjeet

Kysymyksiä ulkomaaleista ja ulkomaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet