Into Kalustemaali Puolihimmeä 0.225L

alk. 17,96 

Into Kalustemaali puolihimmeä 0.225L purkki sävyjen testaamiseen ja pieniin maalausprojekteihin. Into Kalustemaali on muoviton, hengittävä ja täysin päästötön maali puu-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Huonekaluihin, listoihin, oviin, ikkunapuitteisiin, puolipaneeleihin.

Poista

Tuotekuvaus

Into Kalustemaali puolihimmeä 0.225L

Into Kalustemaali puolihimmeä 0.225L purkki pieniin maalausprojekteihin, sävyjen ja tuotteen testaamiseen. Sävyvalikoimassa useita eri sävyjä. Mikäli etsimääsi sävyä ei löydy valikoimasta, kyseessä oleva sävy voidaan sävyttää minimissään 0,9L purkkiin. Siinä tapauksessa suosittelemme sävyn tilaamista haluamasi tuotteen kohdalta.

Into Kalustemaali on vesiohenteinen sisämaali, joka soveltuu uusien tai vanhojen maalaamattomien tai aiemmin maalattujen sisäpintojen ja kalusteiden maalaamiseen. Maalauskohteita ovat puu-, paneeli-, lastulevy- ja puukuitulevypinnat, kuten huonekalut, ovet, listat, ikkunapuitteet, puolipaneelit, jne. Tuote ei sovellu lattioiden maalaamiseen.

Helpposivelteinen Into Kalustemaali pysyy hyvin siveltimessä tai telassa, tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Täysin päästötön maali on turvallinen valinta sisäpintojen maalaamiseen. Maali on myös erinomainen vaihtoehto kalkkimaalille kulutuksenkeston, nopean pintakäsittelyn sekä helpon uudelleenmaalattavuutensa ansiosta.

Riittoisuus: Noin 7m2/ l.

Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin ½ tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.

Ohenne: Vesi

Värisävyt: Sävytettävissä yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Maalin kiiltoasteesta sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

TEKNISET TIEDOT:

Muoviton: Maali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: 
Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Maali kuuluu parhaaseen rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Märkähankauskestävyys SFS-EN 13300 luokka 1, ISO 11998. Maalien märkähankauskestävyydellä mitataan maalipintaan kohdistuvan jatkuvan fysikaalisen rasituksen kestokykyä (ISO 11998). Maalit jaetaan viiteen kestävyysluokkaan EN 13300 -standardin mukaan. Tämä testi korvaa vanhan kansallisen ns. pesunkestotestimenetelmän (SFS 3755). Pesunkestävyysluokka SFS 3755: Yli 5000 harjausta.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä 321.

Maalin kiiltoyksikkö: Kalustemaali PH 18 kiiltoyksikköä (=puolihimmeä)

iNTO Kalustemaali puolihimmeä


Tunnisteet:
, , , ,

Lisätiedot

Paino0.30 kg
Mitat10.7 × 10.7 × 0.55 cm
Koko

0,225 litraa

Väri

Tuoteselosteet:

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande