Uula Himmeä Sisäöljymaali

alk. 85,20 

Erittäin hengittävä ja perinteinen pohjamaali maalaamattomille ja aiemmin maalatuille puu-, levy- ja kiviainespintaisille seinille ja katoille sisätiloissa. Voidaan käyttää myös himmeänä pintamaalina.

Himmeä Sisäöljymaali – Öljymaali sisäseinien ja kattojen pohjamaalaukseen

Uula Himmeä Sisäöljymaali on seinä- ja kattopintojen pohjamaali sisäkäyttöön, jonka huokoisuuden ansiosta maalipinta on erityisen hengittävä. Maali sopii maalaamattomille ja aiemmin maalatuille puu-, levy- ja kiviainespinnoille. Uula Himmeä Sisäöljymaali ei sovellu ovi- ja ikkunapuitteisiin eikä lattioihin. Himmeä Sisäöljymaali toimii myös himmeänä pintamaalina, sillä maali ei vaadi erillistä pintamaalausta.

Riittoisuus: 6-8m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin 1 vrk:n jälkeen. Päällemaalattavissa noin 2 vuorokauden kuluttua. Maalin kuivuminen edellyttää valoa ja lämpöä.
Ohenne: Uula Yleisohenne. Jos maalaat erityisen huokoisia pintoja, esimerkiksi puukuitulevyä, ohenna maalia Uula Öljymaalin Ohenteella 20-30%.
Värisävyt: Valkoinen. Sävytettävissä Uula Perinnevärikartan ja Uula Sisävärikartan vaaleisiin sävyihin. Voidaan sävyttää myös yleisimpien värikarttojen vaaleisiin sävyihin. Öljymaaleille on olennaista, että vaaleat sävyt saattavat kellastua pimeässä, joten tämä kannattaa huomioida sävyvalintoja tehtäessä. Valitse värisävy aina siinä valaistuksessa ja tilassa, johon se tulee. Maalin kiiltoasteesta ja maalityypistä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Valitse värisävy aina siinä valaistuksessa ja tilassa, johon se tulee. Valaistus sekä maalin kiiltoaste vaikuttavat värihavaintoon.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Himmeä Sisäöljymaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Alle 350g/litra
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 229
Työvälineiden puhdistus: Työvälineet puhdistetaan Uula Yleisohenteella tai lakkabensiinillä ja lopuksi saippualla ja vedellä.
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo


HIMMEÄN SISÄÖLJYMAALIN MAALAUSOHJEET


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Tunnisteet:
, , , , , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri
Koko

2,7 litraa, 9 litraa

Pintamateriaali

Sileä, maalaamaton/maalattu pinta, Tasoitepinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande
Vaaralausekkeet / Faroangivelse / Hazard statements

Sisämaalit

Uula Sisäöljymaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet