Uula Kalustemaali Puolihimmeä 0.225L

alk. 19,21 

Uula Kalustemaali puolihimmeä 0.225L purkki sävyjen testaamiseen ja pieniin maalausprojekteihin. Uula Kalustemaali on muoviton, hengittävä ja täysin päästötön maali puu-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Huonekaluihin, listoihin, oviin, ikkunapuitteisiin, puolipaneeleihin.


”Sain vihdoinkin valittua makuuhuoneen tehosteseinään värin testattuani sävyjä Kalustemaalin pikkupurkeilla. Jäljelle jääneillä maaleilla sisustimme hauskan askartelusopen yhdessä lasten kanssa.”


Uula Kalustemaali puolihimmeä 0.225L – Pieniin maalausprojekteihin, sävyjen ja tuotteen testaamiseen

Uula Kalustemaali puolihimmeä 0.225L pieniin maalausprojekteihin, sävyjen ja tuotteen testaamiseen.

Kaikkia värikarttojen sävyjä ei voida sävyttää 0,225L purkkikokoon. Mikäli haluamaasi väriä ei löydy valikoimasta, voidaan ko. väri sävyttää minimissään 0,9L purkkiin.

Uula Kalustemaali on vesiohenteinen sisämaali, joka soveltuu uusien tai vanhojen maalaamattomien tai aiemmin maalattujen sisäpintojen ja kalusteiden maalaamiseen. Maalauskohteita ovat puu-, paneeli-, lastulevy- ja puukuitulevypinnat, kuten huonekalut, ovet, listat, ikkunapuitteet, puolipaneelit, jne. Tuote ei sovellu lattioiden maalaamiseen. Helpposivelteinen Uula Kalustemaali pysyy hyvin siveltimessä tai telassa, tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Täysin päästötön maali on turvallinen valinta sisäpintojen maalaamiseen. Maali on myös erinomainen vaihtoehto kalkkimaalille kulutuksenkeston, nopean pintakäsittelyn sekä helpon uudelleenmaalattavuutensa ansiosta.

Riittoisuus: Noin 7m2/ l.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin ½ tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan peittävien sävyjen lisäksi yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Maalin kiiltoasteesta sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Maali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: 
Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä. 
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Märkähankauskestävyys SFS-EN 13300 luokka 1, ISO 11998. Maalien märkähankauskestävyydellä mitataan maalipintaan kohdistuvan jatkuvan fysikaalisen rasituksen kestokykyä (ISO 11998). Maalit jaetaan viiteen kestävyysluokkaan EN 13300 -standardin mukaan. Tämä testi korvaa vanhan kansallisen ns. pesunkestotestimenetelmän (SFS 3755). Pesunkestävyysluokka SFS 3755: Yli 5000 harjausta.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 321.
Maalin kiiltoyksikkö: Kalustemaali PH 18 kiiltoyksikköä (=puolihimmeä)
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo


UULA KALUSTEMAALIN MAALAUSOHJEET


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Tunnisteet:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Paino0,30 kg
Mitat10,7 × 10,7 × 0,55 cm
Koko

0,225 litraa

Väri
Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Uula Kalustemaalin maalausohjeet