Uula Kalustemaali Puolihimmeä

alk. 38,03 

Vesiohenteinen ja nopeasti kuivuva kalustemaali puu-, lastulevy- ja puukuitulevypintojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Huonekaluihin, listoihin, oviin, ikkunapuitteisiin, puolipaneeleihin.


”Keittiö näyttää aivan uudelta, kun kaapistot maalattiin Uula Kalustemaalilla. Sävyn valinnassa oli vaikeuksia, mutta maalaus kävi niin nopeasti ja helposti, että suunnittelen jo seuraavaa muodonmuutosta sävyillä, jotka tällä kertaa eivät tulleet valituiksi.”


Uula Kalustemaali – Monipuolinen maali kalusteille ja sisäpinnoille

Uula Kalustemaali puolihimmeä on vesiohenteinen sisämaali, joka soveltuu uusien tai vanhojen maalaamattomien tai aiemmin maalattujen sisäpintojen ja kalusteiden maalaamiseen. Maalauskohteita ovat puu-, paneeli-, lastulevy- ja puukuitulevypinnat, kuten huonekalut, ovet, listat, ikkunapuitteet, puolipaneelit, jne. Tuote ei sovellu lattioiden maalaamiseen. Hajuton ja helpposivelteinen Uula Kalustemaali pysyy hyvin siveltimessä tai telassa, tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Hengittävä ja täysin päästötön maali on turvallinen valinta sisäpintojen maalaamiseen. Uula Kalustemaali on myös erinomainen vaihtoehto kalkkimaalille kulutuksenkeston, nopean pintakäsittelyn sekä helpon uudelleenmaalattavuutensa ansiosta.

Riittoisuus: Noin 7m2/ l.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin ½ tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan peittävien sävyjen lisäksi yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Maalin kiiltoasteesta sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Kalustemaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: 
Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Märkähankauskestävyys SFS-EN 13300 luokka 1, ISO 11998. Maalien märkähankauskestävyydellä mitataan maalipintaan kohdistuvan jatkuvan fysikaalisen rasituksen kestokykyä (ISO 11998). Maalit jaetaan viiteen kestävyysluokkaan EN 13300 -standardin mukaan. Tämä testi korvaa vanhan kansallisen ns. pesunkestotestimenetelmän (SFS 3755). Pesunkestävyysluokka SFS 3755: Yli 5000 harjausta.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 321.
Maalin kiiltoyksikkö: Kalustemaali PH 18 kiiltoyksikköä (=puolihimmeä)
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo


UULA KALUSTEMAALIN MAALAUSOHJEET

VIDEO: KLASSIKKOTUOLIN MAALAAMINEN


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Kaikki sisä- ja ulkomaalimme valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa


Tunnisteet:
, , , , , , , , , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Pintamateriaali

Karkea, sahattu pinta, Sileä, höylätty pinta

Koko

0,225 litraa, 0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Väri
m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Sisämaalit

Uula Kalustemaalin maalausohjeet

Uula Pohjamaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet