Uula Maalinpoistoaine

alk. 31,74 

Tehokas ja turvallinen sisä- ja ulkomaalien poistoaine.

Uula Maalinpoistoaine – Poistaa vanhat maalikerrokset helposti ja turvallisesti

Uula Maalinpoistoaine on ympäristölle ja käyttäjälle turvallinen tuote, joka poistaa tehokkaasti jopa yhdeksän kerrosta maalia kerralla. Maalinpoistoaine on lähes hajuton ja se soveltuu useimmille maalilaaduille ja pintamateriaaleille sisätiloissa ja ulkona. Uula Maalinpoistoaineella voidaan poistaa maalia puu-, metalli-, betoni- ja mineraalipinnoilta. Tuote ei sisällä haitallisia liuottimia, parafiinia, lipeää, metyleenikloridia eikä happoja.

Riittoisuus: 1-3m2 / litra, riippuen poistettavien maalikerroksien määrästä, maalityypistä ja pinnan laadusta.
Vaikutusaika: 2 – 24 tuntia.
Levitystapa: Sivellin tai tela. Voidaan levittää korkeapaineruiskulla (0,21”–0,31” kokoinen suutin ja 40–50° asteen ruiskutuskulma).
Käsittelylämpötila: –8°C–+28°C.
Työvälineiden puhdistus: Pesu lämpimällä vedellä.Varastointi & ympäristöhaittojen ehkäisy

Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo. Maalinpoistojäte on toimitettava ongelmajätteiden keräilypisteeseen.


Maalinpoistoaineen käyttöohjeet

Sekoita tuote ennen käyttöä. Tee testi pienelle alueelle nähdäksesi tuotteen vaikutuksen vanhaan maalipintaan ja alustaan. Tuote saattaa vaurioittaa joitakin muovilaatuja. Levitä paksu kerros maalinpoistoainetta. Anna vaikuttaa 2–12 tuntia. Maalinpoistoaineen vaikutusaika riippuu maalityypistä sekä maalikerroksien lukumäärästä ja paksuudesta. Maalinpoistoaineen voi antaa vaikuttaa myös yön yli, jolloin se ehtii hyvin imeytyä. Maalinpoisto poistaa kerralla jopa yhdeksän maalikerrosta, ellei väliin pääse syntymään kuplia, jolloin maalinpoistoaineen imeytyminen estyy. Käsittelyn voi toistaa tarvittaessa.

Vältä käsittelyä suorassa auringonpaisteessa ja tuulisella säällä. Mikäli joudut työskentelemään ko. olosuhteissa, peitä pinta muovikelmulla maalinpoistoaineen haihtumisen estämiseksi. Pehmennyt maalipinta voidaan poistaa kaapimella tai teräsharjalla. Pese pinta Uula Maalipesulla ohjeen mukaan. Hio pesty ja kuivunut pinta hiekkapaperilla. Ulkopinnoilta poistaminen käy helpoiten korkeapainepesurilla tai kuumavesipainepesurilla (60–90°C). Pestessä on tärkeää aloittaa alhaalta ja edetä ylös. Syntynyt maalinpoistojäte on toimitettava ongelmajätteiden keräilypisteeseen.


UULA MAALINPOISTOAINEEN KÄYTTÖOHJEET

VIDEO: MAALINPOISTOAINEEN KÄYTTÄMINEN


Tunnisteet:
, ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Koko

1 litra, 3 litraa

Pintamateriaali

Kaikki pintatyypit

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Ulkomaalit

Uula Petrooliöljymaalin maalausohjeet

Uula Pellavaöljymaalin maalausohjeet

Uula Maalinpoiston käyttöohjeet

Uula Puulattiamaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Kysymyksiä ulkomaaleista ja ulkomaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet