Uula Öljykuulto

alk. 27,70 

Kulutuksenkestävä kuultomaali erilaisten puupintojen kuultomaalaukseen kuivissa ja kosteissa tiloissa. Jättää puun kuviot kauniisti esille ja suojaa käsiteltyä pintaa kosteudelta ja lialta. Soveltuu mm. kuivien sisätilojen oviin, kalusteisiin ja lattioihin sekä katettujen ulkotilojen seinäpinnoille ja kalusteisiin. Uula Öljykuulto on hyvä vaihtoehto vahaukselle helpon jatkokäsiteltävyytensä ja kestävyytensä vuoksi.


”Onneksi löytyi Öljykuulto, joka kestää lattiapintoihin kohdistuvaa kulutusta ja pesua, sillä halusimme vaalean kuultavan käsittelyn seinien lisäksi myös lattioihin.”  


Uula Öljykuulto – kuultomaali lattioille ja kalusteille

Uula Öljykuulto on himmeäpintainen kuultomaali kulutuksenkestävyyttä vaativille sisäpinnoille. Kaunispintainen Öljykuulto jättää puun omat kuviot esille ja suojaa käsiteltyä pintaa kosteudelta ja lialta. Öljykuullolla käsitellyn pinnan voi myöhemmin maalata mm. peittävällä maalilla, sillä se ei muodosta vahamaista kalvoa maalatulle pinnalle. Kulutuksenkestävyytensä ja helpon jatkokäsiteltävyytensä vuoksi Uula Öljykuulto on erinomainen vaihtoehto pintojen vahaamiselle. Uula Öljykuulto soveltuu uusien tai vanhojen käsittelemättömien tai aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla puunsuoja-aineilla käsiteltyjen puupintojen kuultomaalaukseen kuivissa ja kosteissa tiloissa. Öljykuultokäsittely sopii kuivien sisätilojen oviin, ikkunapuitteisiin, kalusteisiin ja lattioihin sekä katettujen ulkotilojen seinäpinnoille ja kalusteisiin. Öljykuulto sopii myös laseeraus-, ootraus- ja koristevärien sideaineeksi sekä pellavaöljy- ja lakkamaalien päälle kiiltoasteen himmentämiseksi.

Riittoisuus: Höyläpinta 12-15m2/litra. Sahapinta 8-10m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 5-8 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua.
Ohenne: Uula Yleisohenne.
Värisävyt: Väritön. Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta, puun omasta sävystä tai aikaisemmasta käsittelystä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Öljykuulto ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Alle 400g/litra
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmät: 731 ja 732.
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo


UULA ÖLJYKUULLON KÄSITTELYOHJEET

VIDEO: PORTAIDEN MAALAAMINEN UULA ÖLJYKUULLOLLA


Vinkki: Kuultavat maalit jättävät puun omaa kuviointia luonnollisesti näkyviin. Kuultomaaleja käytetään siis uudelle tai vanhalle käsittelemättömälle tai aiemmin kuultavalla tuotteella käsitellylle pinnalle. Pohjamaalia ei käytetä kuultavien maalien alla. Huomioithan, että kuultomaalilla maalattu pinta peittyy käsittelykertojen mukaisesti, jolloin useampaan kertaan maalattu pinta peittää puun syyt vahvemmin. Mikäli et halua pinnasta kovin peittävää, voit värillisen kuultomaalauskerran jälkeen käsitellä pinnan värittömällä kuultomaalilla. Tee aina koemaalaus valitsemallasi värisävyllä varmistaaksesi, että sävy on oikea. Suosittelemme koemaalausta myös halutun peittävyyden varmistamiseksi. Kuultavissa käsittelyissä pinnan karheus, puulaji, aikaisempi väri ja käsittelyt vaikuttavat oleellisesti lopulliseen väriin. Valitse kuultomaalit aina maalattavan kohteen mukaan. Näin saat maalattavalle pinnalle parhaan lopputuloksen, sillä  kuultomaalien soveltuvuuksissa, kulutuksenkestoissa ja pesunkestävyyksissä on eroja. 


Kaikki sisä- ja ulkomaalimme valmistetaan vastuullisesti käsityönä SuomessaTunnisteet:
, , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Pintamateriaali

Karkea, sahattu pinta, Sileä, höylätty pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande
Vaaralausekkeet / Faroangivelse / Hazard statements

Sisämaalit

Uula Öljykuullon käsittelyohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet