Uula Ovi- ja ikkunamaali puolikiiltävä

alk. 32,07 

Kaunispintainen, hyvin tasoittuva ja helpposivelteinen öljymaali erilaisten kulutuksenkestävyyttä vaativien puu- ja puukuitulevypintojen maalaamiseen sisällä ja katetuissa ulkotiloissa. Sopii myös aiemmin maalatuille metallipinnoille, kuten esim. pönttöuunien maalaamiseen.


”Maalasimme sisällä ikkunanpuitteet, listat, ovenkarmit ja vielä pönttöuuninkin samasta purkista – todella riittoisaa!”


 

Uula Ovi- ja ikkunamaali – Maali kulutuksenkestävyyttä vaativiin pintoihin

Uula Ovi- ja ikkunamaali puolikiiltävä on perinteinen, hyvin tasoittuva ja helpposivelteinen öljymaali kulutuksenkestävyyttä vaativille pinnoille. Käyttökohteita ovat erilaiset puu- ja puukuitulevypinnat sisällä ja katetuissa ulkotiloissa, kuten sisäovet, karmit, ikkunapuitteet, listat ja kalusteet. Uula Ovi- ja ikkunamaali sopii erittäin hyvin myös aikaisemmin maalattujen metallipintojen maalaamiseen, sillä kestää hyvin lämmönvaihteluita. Uula Ovi- ja ikkunamaali puolikiiltävä sopii erinomaisesti mm. aiemmin maalattujen pönttöuunien maalaamiseen. Maali sopii entisöintimaaliksi ja kestää katetuissa ulkotiloissa. Maali ei kuitenkaan sovellu suoraan säälle alttiiden ulkopintojen, kuten ulko-ovien, ikkunapokien tai kaiteiden maalaamiseen. Niiden maalaamiseen suosittelemme Uula Pellavaöljymaalia.

Riittoisuus: 10-12m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa aikaisintaan vuorokauden kuluttua. Maalin kuivuminen edellyttää valoa ja lämpöä.
Ohenne: Uula Yleisohenne
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen sävyihin. Huomioithan, että maalin kiiltoasteesta, sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Öljymaaleille on tyypillistä, että vaaleat sävyt saattavat kellastua pimeässä, joka kannattaa ottaa huomioon värisävyjä valittaessa. Valitse värisävy aina siinä valaistuksessa ja tilassa, johon se tulee. Valaistus sekä maalin kiiltoaste vaikuttavat värihavaintoon. Tee koemaalaus valitsemallasi värisävyllä varmistaaksesi, että sävy on oikea. Huomioithan, että maalin oikea sävy näkyy vasta pinnan kuivuttua.
Maalattujen pintojen puhdistus ja hoito: Käytä puhdistuksessa aina pehmeitä pintaa naarmuttamattomia liinoja ja sieniä sekä pesuaineina neutraaleja pesuaineita. Huuhdo pinnat huolellisesti.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Ovi- ja ikkunamaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Max 300g/l. (EU VOC raja-arvo 300g/l (2010).
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 334
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Huolehdi, että avatun purkin kansi on kunnolla kiinni. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.

 


OVI- JA IKKUNAMAALIN MAALAUSOHJEET


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.

 


Tunnisteet:
, , , , , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Väri
Pintamateriaali

Sileä, maalaamaton/maalattu pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Uula Pohjamaalin maalausohjeet

Uula Ovi- ja ikkunamaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet