Uula Paneelimaali Puolihimmeä

alk. 84,01 

Nopeasti kuivuva ja hajuton vesiohenteinen maali maalaamattomien sekä aiemmin maalattujen tai lakattujen paneeli-, puu- ja levypintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Maalilla on erinomainen peittokyky ja tarttuvuus, jonka vuoksi se ei  tarvitse erillistä pohjamaalausta.


”Kattoa maalatessa yllätyin, ettei maali valunut, eikä roiskunut. Kaksi runsasta maalikerrosta riitti, ilman pohjamaalausta.”


UULA PANEELIMAALI –  PANEELIKATTOJEN JA -SEINIEN MAALAAMISEEN

Uula Paneelimaali puolihimmeä on nopeasti kuivuva, hengittävä ja hajuton sisämaali paneelikattojen ja -seinien maalaamiseen. Uula Paneelimaalilla on erinomainen peittokyky ja tarttuvuus, jonka vuoksi maali ei tarvitse erillistä pohjamaalausta. Maalilla on miellyttävää maalata, sillä se on helpposivelteistä, pysyy erittäin hyvin siveltimessä tai telassa ja tasoittuu kauniisti. Paneelimaali soveltuu maalaamattomien sekä aiemmin maalattujen tai lakattujen paneeli-, puu- ja levypintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa.

Riittoisuus: 7m2/ litra, riippuen alustan karkeudesta ja huokoisuudesta.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin 1/2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Valkoinen. Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen vaaleisiin sävyihin. Mikäli väritoiveena on keskitumma tai tumma väri, suosittelemme maalaamiseen Uula Sisustusmaalia, joka voidaan sävyttää värikarttojen tummiin sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta ja maalityypistä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.Tekniset tiedot

Muoviton: Uula Paneelimaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1.
Märkähankauskestävyys SFS-EN 13300 luokka 1, ISO 11998. Maalien märkähankauskestävyydellä mitataan maalipintaan kohdistuvan jatkuvan fysikaalisen rasituksen kestokykyä (ISO 11998). Maalit jaetaan viiteen kestävyysluokkaan EN 13300 -standardin mukaan. Tämä testi korvaa vanhan kansallisen ns. pesunkestotestimenetelmän (SFS 3755). Pesunkestävyysluokka SFS 3755: Yli 5000 harjausta.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 312
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo


UULA PANEELIMAALIN MAALAUSOHJEET

VINKIT SISÄMAALAUKSEEN

VIDEO: PANEELIKATON MAALAAMINEN 


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Kaikki sisä- ja ulkomaalimme valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa


Tunnisteet:
, , , , , , , , , , , ,

Paino11,25 kg
Koko

2,7 litraa, 9 litraa

Väri
Pintamateriaali

Sileä, höylätty pinta, Sileä, maalaamaton/maalattu pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Uula Paneelimaalin maalausohjeet