Uula Saunakuulto Silkinhimmeä

alk. 29,08 

Kuultomaali sauna- ja pesutilojen puupintojen maalaukseen, kuten katto- ja seinäpaneeleihin, hirsipintoihin, oviin, lauteisiin, penkkeihin ja kaidepuihin. Erinomainen vaihtoehto vahaukselle puhdistettavuutensa ja hyvän pesunkestävyytensä sekä helpon jatkokäsiteltävyytensä ansiosta.


”Uula Saunakuulto vaalensi vanhan tummuneen saunapaneelin, tuli saunaan ihan uusi ilme. Vaimo varoitteli valkoisen paneelin likaantumisesta, mutta Saunakuultohan kestää tosi hyvin pesua!”


Uula Saunakuulto – Kaunista ja luonnollista suojaa saunaan ja pesuhuoneeseen

Uula Saunakuulto on oiva tuote sauna- ja pesutilojen puupintojen kuultomaalaukseen. Saunakuultokäsittely antaa puulle kestävän ja suojaavan pinnan. Saunakuulto on erinomainen vaihtoehto vahaukselle hyvän pesunkestävyytensä sekä helpon puhdistettavuutensa ja jatkokäsiteltävyytensä ansiosta. Uula Saunakuulto on hajutonta, helpposivelteistä, se tasoittuu kauniisti ja kuivuu nopeasti. Uula Saunakuulto sopii uusiin sekä vanhoihin käsittelemättömiin sekä aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla kuullotteilla käsiteltyihin kosteiden tilojen puupintoihin, kuten saunan ja pesuhuoneen katto- ja seinäpaneeleihin, hirsipintoihin, oviin, lauteisiin, penkkeihin ja kaiteisiin. Pesuhuonetiloissa sitä suositellaan seinille, jotka eivät ole suoraan vedelle alttiina. Uula Saunakuulto ei sovellu lattioiden käsittelemiseen eikä vahatuille tai parafiiniöljytyille pinnoille.

Riittoisuus: Höylätty tai sileä pinta n. 12-15m2/ l.
Ohenne: Vesi
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin ½ tunnin kuluttua. Uusintakäsittely noin 2 tunnin kuluttua.
Laudepintojen kuivuminen: Käyttökuiva noin viikon kuluttua. Tuote saavuttaa lopullisen kestävyyden kuukauden kuluttua käsittelystä, jonka aikana laudepinnat on suojattava laudeliinalla käytön yhteydessä.
Värisävyt: Väritön. Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Puun omasta sävystä, maalin kiiltoasteesta, aiemmista käsittelyistä sekä sävytyspastoista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Maali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Maali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1.
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Pesunkestävyysluokka: yli 5000 harjausta (SFS 3755)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 519
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo


UULA SAUNAKUULLON MAALAUSOHJEET

VIDEO: UULA SAUNAKUULTO


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Kaikki sisä- ja ulkomaalimme valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa


Tunnisteet:
, , , , , , , , , , , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Väri
Pintamateriaali

Hyvin vanha, haristunut puupinta, Maalaamaton huokoinen puukuitulevy, Sileä, höylätty pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Sisämaalit

Uula Saunakuullon maalausohjeet

Uula Kuultomaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet