Uula Sisustusmaali himmeä

alk. 31,78 

Nopeasti kuivuva ja hyvin peittävä vesiohenteinen sisämaali puu-, levy- ja kiviainespintaisten seinien ja kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Sisustusmaali sopii myös pinkopahvin ja tiili -ja muuripintojen maalaamiseen.


” Uulalla on niin monia ihania sävyjä, mutta tapettiin sopiva sävy löytyi lopulta toisen valmistajan värikartasta. Onneksi Uulan maalit voi sävyttää moniin muihinkin värikarttoihin. Maali kuivui muuten uskomattoman nopeasti!” 


Uula Sisustusmaali himmeä

Uula Sisustusmaali himmeä on helpposivelteistä, maali pysyy hyvin siveltimessä tai telassa ja tasoittuu kauniisti. Uula Sisustusmaali peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Sisustusmaalilla on miellyttävää maalata, sillä se on hajutonta jo maalattessa. Maali on myös erinomainen vaihtoehto kalkkimaalille kulutuksenkeston, nopean pintakäsittelyn sekä helpon uudelleenmaalattavuutensa ansiosta. Hengittävä, muoviton ja täysin päästötön maali on turvallinen valinta sisäpintojen maalaamiseen. Uula Sisustusmaali himmeä, soveltuu puu-, levy- ja kiviainespintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kuivissa sisätiloissa. Maali sopii pinkopahvin, gyprocin sekä tiili -ja muuripintojen maalaamiseen.

Riittoisuus: 7m2/ litra, riippuen alustan karkeudesta ja huokoisuudesta.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin 1/2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin 2 tunnin kuluttua.
Ohenne: Vesi
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen peittäviin sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta ja maalityypistä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytyksistä johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Sisustusmaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
Päästötön: Täysin VOC-päästötön. Uula Sisustusmaali ei sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä. (VOC)
Ei sisällä MIT:ä. (2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni (MIT)
Rakennusmateriaalien päästöluokka M1.
Märkähankauskestävyys SFS-EN 13300 luokka 1, ISO 11998. Maalien märkähankauskestävyydellä mitataan maalipintaan kohdistuvan jatkuvan fysikaalisen rasituksen kestokykyä (ISO 11998). Maalit jaetaan viiteen kestävyysluokkaan EN 13300 -standardin mukaan. Tämä testi korvaa vanhan kansallisen ns. pesunkestotestimenetelmän (SFS 3755). Pesunkestävyysluokka SFS 3755: Yli 5000 harjausta.
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 312.
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Tuote ei saa jäätyä.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo

 


UULA SISUSTUSMAALIN MAALAUSOHJEET

VIDEO: SISÄSEINÄN MAALAAMINEN UULA SISUSTUSMAALILLA


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Kaikki sisä- ja ulkomaalimme valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa


Tunnisteet:
, , , , , , , , , , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Väri
Pintamateriaali

Karkea pinta, Sileä pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Sisämaalit

Uula Sisustusmaalin maalausohjeet

Uula Pohjamaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet