Uula Terassiöljy

alk. 24,86 

Ympäristöystävällinen, turvallinen ja nopeasti kuivuva kuultava vesiohenteinen Terassiöljy erilaisten ulkopuupintojen käsittelyihin.

Poista

Tuotekuvaus

Uula Terassiöljy on nopeasti kuivuva ja vesiohenteinen öljy puupinnoille ulkokäyttöön. Tuote on myrkytön, hajuton, kestävä ja helppohoitoinen.

Hyvin imeytyvä, kosteudelta ja lialta suojaava kuultokäsittelyaine vähentää kosteudesta johtuvaa puupinnan halkeilua ja huolehtii puurakenteiden kunnosta luonnollisella tavalla.

Terassiöljy soveltuu uusille ja vanhoille käsittelemättömille puupinnoille, kuten hirsi- ja lautaseiniin, ikkunapuitteisiin, puuportaisiin, terasseihin, puutarhakalusteisiin ja laitureihin. (myös painekyllästetyille puupinnoille).

Sävytettävissä Uula Sisävärikartan kuultaviin sävyihin sekä yleisimpien kuultovärikarttojen sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta, aiemmista käsittelyistä, puun omasta väristä sekä sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Terassiöljykäsittelyiden määrä muuttaa kiiltoastetta.

Terassiöljy on valmistettu pellavaöljystä ja kalaöljystä, joiden ansiosta käsitellyt puurakenteet säilyvät hyväkuntoisina pitkään.

Riittoisuus: Sahapinta n. 6 m2 / litra. Höyläpinta n. 10 m2 / litra
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä 481

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Pintamateriaali

Karkea pinta, Sileä, höylätty pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Tuoteselosteet:

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Maalausohjeet:

Ulkomaalit

Uula Terassiöljyn käsittelyohjeet

Uula Puuöljyn käsittelyohjeet

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet