Värikartat ja esitteet

Värikartat ja esitteet

Värikartat ja esitteet sävyihimme ja tuotteisiimme tutustumista varten. Monipuolinen ja kattava tuote- ja sävypaketti ulko- ja sisämaalauskohteisiin. Sävyjä ja sävy-yhdistelmiä on ilo suunnitella ja vertailla, mutta lopullinen sävyvalinta kannattaa tehdä paperisista värikartoista, joita voit tilata suoraan kotiisi.

 


Nettivärikartat

Näiden värikarttojemme värit on saatu aikaan sähköisesti, eivätkä ne korvaa aitoja värimalleja. Väri voi vaihdella näytöistä riippuen.


Printtiesitteet

Kolmikieliset esitteemme kertovat kattavasti tuotteistamme ja niiden käyttökohteista. Voit tilata ne maksuttomasti kotiin ja tutustua tuotteisiimme kaikessa rauhassa, perinteisesti paperista lukien.


Väriyhdistelmät

Olemme suunnitelleet väriyhdistelmät juuri sinua ajatellen. 


Vanhojen värikarttojemme sävyt

Vanhojen värikarttojemme sävyjä voidaan edelleen sävyttää. Osa sävyistä löytyy nykyisestä Perinnevärikartastamme. Verkkokaupasta tilattaessa pyydämme ottamaan ensin yhteyttä myyntiin, jotta voimme opastaa sinua sävyjen tilaamisessa. Sellaisenaan sävyjä ei ole tilausvalikossa valittavana.


Tiesithän, että autamme sinua aina mielellämme sekä maalien että sävyjen valinnassa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soita meille numeroon 010 820 0020. 

Tilaa värikarttoja kotiin

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja Henkilörekisteriselosteestamme.