Uula verkkokauppa

Inspiroidu

Suunnittelijan väripaletista löydät loistavia ideoita kauniiseen kotiin.

Ulkomaalit soveltuvat ulkopuupintojen peittäviin ja kuultaviin käsittelyihin. Tuotteistamme löytyvät maalit ja kuultavat puunkäsittelyaineet uusien, vanhojen tai aiemmin käsiteltyjen puupintojen maalaamiseen. Valikoimaamme kuuluvat perinnemaalit, joita valmistamme yhä edelleen hyväksi havaittujen reseptien mukaisesti. Vesiohenteiset maalit ja käsittelyaineet valmistetaan samalla periaatteella kuin perinnemaalimmekin. Maalien muovittomuus ja hengittävyys ovat maalatun puupinnan kestävyyden ja elinvoimaisuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä. Maalit jättävät puupinnan hengittäväksi, jolloin kosteus pääsee poistumaan rakenteista. Näin puupinta ei vahingoitu eikä lahoa.

Puupintojen käsittelyyn tarkoitettujen maaliemme lisäksi valikoimamme sisältää peltikattojen ja räystäskourujen maalaamiseen sekä aiempien maalien ja maalikerrosten poistamiseen tarkoitetut tuotteet.

Tarkemmat tuotetiedot sekä maalaus- ja käsittelyohjeet löytyvät jokaisen tuotteen kohdalta. Tutustu valikoimaamme. Tiesithän, että voit tilata maalit ja tarvikkeet verkkokaupastamme kätevästi jopa kotiisi toimitettuna? Maalien verkkokauppa palvelee sinua klikkauksen päässä.

Ulkomaalit