Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Uulan Verkkokauppa noudattaa kaikessa toiminnassaan yleisiä kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä säännöksiä ja suosituksia.

Verkkokaupasta tilaaminen

Tuotteiden toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös (kuluttajansuojalain tarkoittama peruuttamisoikeus).

Maalituotteissa, jotka yleensä valmistetaan ja sävytetään kuluttajan vaatimusten mukaisesti tulee käyttöön peruuttamisoikeuden rajoituksia:

Peruuttamisoikeuden rajoitukset

Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 14 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos:

3) sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi;

(valmistusprosessi, sävytys)

4) sopimus koskee tavaraa, joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua taikka joka luonteensa vuoksi on sen toimittamisen jälkeen erottamattomasti sekoittunut muiden tavaroiden kanssa;

(purkki avattu ja siihen on jo sekoitettu ohennetta tms.)

Hyväksyt tilauksesi maksamalla tuotteen. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa tekemääsi tilausta verkkokaupassa. Jos haluat perua tai muuttaa tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun puh. 010 820 0020

Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta. Voit tarkistaa siitä tilauksesi tiedot. Säilytä viesti mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Maksaminen

Uulan Verkkokaupassa voit maksaa maksukortilla ja verkkomaksulla. Maksuvälineeksi käyvät seuraavat maksukortit:  MasterCard, Visa ja American Express.

Oikeus evätä tilaus

Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Huomioithan, että verkkokaupan ostoskori ei varaa tuotteita varastosta ennen kuin tilaus on maksettu.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaamasi tuote toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai vaihtoehtoisesti kotipakettina suoraan kotiisi.

Tuotteen toimittaminen

Kun olet tehnyt tilauksesi, se siirtyy käsiteltäväksi. Kun tuotetta löytyy varastostamme, on arvioitu toimitusaika 3–5 arkipäivää. Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan yhteislähetyksenä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut tai tuotteella on poikkeava toimitusajankohta, toimitetaan tuote jälkitoimituksena. Näet tiedon tuotteen arvioidusta toimitusajasta myös verkkokaupan tuotesivulla.

Näin palautat tuotteen

Noudata seuraavia ohjeita kun palautat tuotteita.

  1. Sinun tulee käsitellä palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.
  2. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi rahapalautusta varten, kun viet palautettavan tuotteen Postiin. Palautus osoitteeseen Uula Color Oy, Yttiläntie 265, 32920 Kauvatsa
  3. Ilmoita Uula Color Oy:n Postitunnus (601869), jotta sinun ei tarvitse maksaa kuljetuskuluja.
  4. Voit palauttaa tuotteen myös Uulan tehtaanmyymälään, Yttiläntie 265, 32920 Kauvatsa.

Palautusoikeus ei koske mm. tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti eikä tuotteita, jotka on avattu.

Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, palauta tuote ohjeiden mukaisesti ja tee tämän jälkeen uusi tilaus osoitteessa uula.fi.

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olemme lähettäneet sinulle väärän tuotteen, palauta tuote palautusohjeiden mukaisesti.

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksesi tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin avaamattomina ja tuote ei ole sävytetty. Palautus suoritetaan ilmoitetulle pankkitilille toimitusmaksuineen.

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti.

Erimielisyystilanteet

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi suosittelemme ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä ellei kuluttaja ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Selvät hintavirheet

Uulan Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

Hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ylivoimainen este

Uulan Verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Uulan Verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Ehtojen muuttaminen

Uulan Verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi.