Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin. Tarkista aina tuotteet ja että toimitus vastaa tilausta. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Tuotteiden toimitusaika on arvioidusti 3-5 arkipäivää. Pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisimman nopeasti ja siirtämään ne toimitukseen niin pian kuin on mahdollista.

Hyväksyt tilauksesi maksamalla tuotteen. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa tekemääsi tilausta verkkokaupassa. Jos haluat perua tai muuttaa tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun puh. 010 820 0020

Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta. Voit tarkistaa siitä tilauksesi tiedot. Säilytä viesti mahdollista myöhempää tarvetta varten.

MAKSAMINEN

Käytössämme olevat maksutavat:

Mobiilimaksu: Pivo, MobilePay

Pankkimaksu: OP, Nordea, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, Ålandsbanken, Danske bank

Luottokorttimaksu: Visa, Visa Electron, Mastercard

Lasku- ja osamaksu: Collector bank, Jousto

Muut maksutavat: Pay

OIKEUS EVÄTÄ TILAUS

Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Huomioithan, että verkkokaupan ostoskori ei varaa tuotteita varastosta ennen kuin tilaus on maksettu.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tilaamasi tuote toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai vaihtoehtoisesti kotipakettina suoraan kotiisi.

TUOTTEEN TOIMITTAMINEN

Kun olet tehnyt tilauksesi, se siirtyy käsiteltäväksi. Kun tuotetta löytyy varastostamme, on arvioitu toimitusaika 3–5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä, joten lopullinen toimitusaika riippuu Postin jakeluaikataulusta/käsittelynopeudesta. Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan yhteislähetyksenä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut tai tuotteella on poikkeava toimitusajankohta, toimitetaan tuote jälkitoimituksena. Näet tiedon tuotteen arvioidusta toimitusajasta myös verkkokaupan tuotesivulla.

NÄIN PALAUTAT TUOTTEEN

Noudata seuraavia ohjeita, kun palautat tuotteita.

Palautusoikeus koskee kuluttaja-asiakkaita. Palautusoikeutta ei ole räätälöidylle tilaukselle. Esimerkiksi asiakkaalle varta vasten sävytetyille tuotteille.

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Mikäli tuote on pakattu tai käsitelty huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.
  2. Tee ilmoitus palautuksesta osoitteeseen uula@uula.fi. Kerro ilmoituksessa nimesi, tilinumerosi rahapalautusta varten sekä palautettava tuote. Toivomme, että kerrot aina palautuksen syyn, jotta voimme kehittää palveluamme sekä tuotteitamme.
  3. Vie palautettavat tuotteet Postiin. Palautus osoitteeseen Uula Color Oy, Yttiläntie 265, 32920 Kauvatsa. Ilmoita Uula Color Oy:n Postitunnus (601869)
  4. Voit palauttaa tuotteen myös Uulan tehtaanmyymälään, Yttiläntie 265, 32920 Kauvatsa.

Reklamaatio tapauksissa, jos olet vastaanottanut väärän, viallisen tai rikkinäisen tuotteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme uula@uula.fi tai 010 820 0020.

ERIMIELISYYSTILANTEET

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi suosittelemme ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, ellei kuluttaja ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

SELVÄT HINTAVIRHEET

Uulan Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

Hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

YLIVOIMAINEN ESTE

Uulan Verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Uulan Verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Uulan Verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi.