Uula Puulattiamaali puolihimmeä

alk. 29,35 

Uula Puulattiamaali puolihimmeä on perinteinen lattiamaali kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa sekä kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen.

Poista

Tuotekuvaus

Uula Puulattiamaali puolihimmeä – Kulutuksenkestävä maali puulattioille

Uula Puulattiamaali puolihimmeä on perinteinen peittävä lattiamaali kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa sekä kylmillään oleviin sisätiloihin, kuten esimerkiksi eteistiloihin. Soveltuu erinomaisesti myös kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen. Helpposivelteinen maali tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja antaa maalatulle pinnalle luonnollisen ja läpimän tunteen.

Riittoisuus: 10-12m2/litra.

Kuivumisaika: Koskeutuskuiva 6 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua. Kovettuminen jatkuu vielä kuukauden ajan, jonka aikana painavien esineiden ja kalusteiden vetämistä pitkin lattiapintaa tulee välttää naarmuuntumisen estämiseksi.

Ohenne: Uula Yleisohenne

Värisävyt: Sävytettävissä yleisimpien värikarttojen sävyihin. Huomioithan kuitenkin, että maalin kiiltoasteesta, sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia.

Tekniset tiedot:

Uula Puulattiamaali valmistetaan luonnonhartseista ja pellavaöljyalkydistä, Liuottimena on aromaattivapaa hiilivetyliuotin.
VOC-päästöt alle 300g/l. (EU VOC raja-arvo 500g/l)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä 655

Tutustu Uula Puulattiamaalin maalausohjeisiin

Katso video puulattian maalaamisesta


Tunnisteet:
, , , , ,

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Pintamateriaali

Sileä, maalaamaton/maalattu pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Tuoteselosteet:

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Maalausohjeet:

Sisämaalit

Uula Puulattiamaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet