Uula Puulattiamaali puolikiiltävä

alk. 28,45 

Kestävä ja kaunispintainen puulattiamaali lattioille tai muille kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Uula Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa sekä kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen.


”Meillä on tykätty Uula Puulattiamaalista, se antaa kauniin ja kestävän pinnan, joka ei ole yhtään liukas, vaikka minullakin on aina villasukat jalassa.”


 

Uula Puulattiamaali – Kulutuksenkestävä maali puulattioille

Uula Puulattiamaali puolikiiltävä on perinteinen lattiamaali kulutusta ja kestävää maalia tarvitseville sisäpinnoille. Uula Puulattiamaali sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puulattioille, puukuitulevylattioille ja betonilattioille kuivissa sisätiloissa. Puulattiamaali soveltuu myös kylmillään oleviin sisätiloihin, sillä se kestää kosteusvaihteluita erittäin hyvin. Kaunispintainen ja monipuolinen Uula Puulattiamaali puolikiiltävä soveltuu erinomaisesti kalusteiden, ovien ja jalkalistojen maalaamiseen.

Riittoisuus: 10-12m2/litra.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva 6 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua. Maalattu pinta on kosketuskuiva noin 6 tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua. Kovettuminen jatkuu vielä kuukauden ajan. Viileä ja pimeä hidastavat maalin kuivumista. Vältä huonekalujen ja raskaiden esineiden siirtämistä vetäen maalatulla pinnalla.
Ohenne: Uula Yleisohenne
Värisävyt: Sävytettävissä Uula Sisävärikartan ja Uula Perinnevärikartan lisäksi yleisimpien värikarttojen sävyihin. Huomioithan, että maalin kiiltoasteesta, sävytyspastoista, sävytyskoneista ja sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Öljymaaleille on tyypillistä, että vaaleat sävyt saattavat kellastua pimeässä, joka kannattaa ottaa huomioon värisävyjä valittaessa. Valitse värisävy aina siinä valaistuksessa ja tilassa, johon se tulee. Valaistus sekä maalin kiiltoaste vaikuttavat värihavaintoon. Tee koemaalaus valitsemallasi värisävyllä varmistaaksesi, että sävy on oikea. Huomioithan, että maalin oikea sävy näkyy vasta pinnan kuivuttua.
Maalattujen pintojen puhdistus ja hoito: Käytä puhdistuksessa aina pehmeitä pintaa naarmuttamattomia liinoja ja sieniä sekä pesuaineina neutraaleja pesuaineita. Huuhdo pinnat huolellisesti.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Puulattiamaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt: Alle 300g/l. (EU VOC raja-arvo 500g/l)
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 655
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Huolehdi, että avatun purkin kansi on kunnolla kiinni. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo


PUULATTIANMAALIN MAALAUSOHJEET

VIDEO: PUULATTIAN MAALAAMINEN


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Tunnisteet:
, , , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Pintamateriaali

Sileä, maalaamaton/maalattu pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande

Sisämaalit

Uula Puulattiamaalin maalausohjeet

Kysymyksiä sisämaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet