Roslagin Mahonki ®

alk. 23,08 

Keitettyä pellavaöljyä ja tervaa sisältävä pintakäsittelyaine puu- ja hirsirakennusten ulkopintojen kuultavaan käsittelyyn. Läpikuultava, hengittävä ja muoviton maali jättää puun syyt kauniisti näkyviin ja suojaa puupintaa auringonvalolta ja säärasituksilta.


”Roslagin Mahongilla saimme hirsitaloomme tosi makean nykyaikaisen lookin.”


Roslagin Mahonki – Tervaa sisältävä pintakäsittelyaine hirsi- ja puupinnoille ulkokäyttöön

Roslagin Mahonki ® on erinomainen, keitettyä pellavaöljyä ja tervaa sisältävä pintakäsittelyaine puu- ja hirsirakennusten ulkopintojen kuultavaan käsittelyyn. Läpikuultava, hengittävä ja muoviton pintakäsittelyaine jättää puun syyt kauniisti näkyviin ja suojaa puupintaa luonnollisesti auringonvalolta ja säärasituksilta. Käyttökohteita ovat uudet ja vanhat käsittelemättömät puupinnat sekä vanhat kalvoa muodostamattomilla pintakäsittelyaineilla käsitellyt (myös vanhat painekyllästetyt) puupinnat ulkotiloissa, kuten hirsi- ja lautaseinät, puuveneet ja laiturit. Tuote sävytetään aidoilla pigmenteillä. Uula Roslagin Mahongilla käsitelty pinta tuoksuu jonkin aikaa tervalta ja saavuttaa lopullisen värisävyn kuivuttuaan.

Riittoisuus: Höyläpinta 8–10 m2/l, sahapinta 6–8 m2/l.
Kiiltoaste: Puolihimmeä.
Ohenne: Uula Roslagin Mahonkia ei tarvitse ohentaa.
Kuivumisaika: Varjoisilla pinnoilla 3–4 viikkoa. Auringonvalossa pinta voi kuivua jopa vuorokaudessa. Kestää normaalin vesisateen muutaman tunnin kuluttua.
Värisävyt: Väritön. Sävytetään aidoista pigmenteistä valmistetuilla Uula Sävytystahnoilla Uula Perinnevärikartan kuultaviin sävyihin. Mahdollisuuksien mukaan myös sävyjä muista kuultovärikartoista. Saavuttaa lopullisen värisävyn, kun pinta on täysin kuivunut. Tervan värisävyistä johtuen saattaa eri valmistuserissä olla pieniä sävyeroja. Maalin kiiltoasteesta, puun omasta väristä, aiemmista käsittelyistä sekä sävytystavoista johtuen sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. Suosittelemme irrallisen värimallin tekoa vastaavalle pinnalle ennen maalaustyön aloittamista.Muoviton: Uula Roslagin Mahonki ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt:  alle 350 g/l. EU VOC -raja-arvo: (cat A/f) 700g/l (2010).
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä: 499
Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei jäätyvää.
Ympäristöhaittojen ehkäisy: Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.
Huomioitavaa: Hävitä öljyiset trasselit, rievut yms. polttamalla tai kastelemalla vedellä ennen roskiin heittämistä mahdollisen pellavaöljyn itsesyttymisvaaran vuoksi.


UULA ROSLAGIN MAHONGIN KÄSITTELYOHJEET

VIDEO: ROSLAGIN MAHONKIKÄSITTELY


Tiesithän, että autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Kaikki sisä- ja ulkomaalimme valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa


Tunnisteet:
, , , , , ,

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri
Koko

0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa

Pintamateriaali

Karkea, sahattu pinta, Sileä, höylätty pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande
Vaaralausekkeet / Faroangivelse / Hazard statements

Ulkomaalit

Uula Roslagin Mahongin käsittelyohjeet

Ulkomaalausopas

Kysymyksiä ulkomaaleista ja ulkomaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet