Uula Keittomaali – Aito Punamultamaali

alk. 32,02 

Hengittävä, perinteisesti käsityönä keittämällä valmistettu puna- tai keltamultamaali ulkokäyttöön. Käyttökohteita ovat uudet ja vanhat hirsi- ja sahalautapinnat. Maali sopii maalaamattomalle tai aikaisemmin aidolla keittomaalilla maalatulle pinnalle. Kertamaalauksella peittävä maali antaa puun hengittää, jolloin puurakenne pysyy terveenä. 8 eri väriä. Moninkertainen testivoittaja.


”Meitä viehätti Keittomaalissa paitsi sen perinteisyys, myös ekologisuus. Ulkomaali, joka on tehty vehnäjauhoista ja pellavaöljystä, voiko luonnollisempaa olla!”


Uula Keittomaali – Aito Punamultamaali – Perinteinen keittämällä valmistettu maali ulkopuupinnoille

Uula Keittomaali – aito punamultamaali on maaväripigmenteistä, vehnäjauhoista ja Vernissasta perinteisesti keittämällä valmistettu puna- tai keltamultamaali. Keittomaali on hengittävä ja turvallinen luonnontuote, joka peittää kerralla ja on helpposivelteinen. Maalipinta on himmeä ja vanhenee kauniisti ja maali antaa puun hengittää, jolloin puurakenne pysyy terveenä. Käyttökohteita ovat uudet ja vanhat hirsi- ja sahalautapinnat ulkona. Maali sopii maalaamattomalle tai aikaisemmin keittomaalilla maalatulle pinnalle. Keittomaali sopii myös uusiin hirsi- ja höyläpintoihin

Riittoisuus: 3-5m2/ l.
Ohenne: Keittomaalia ei normaalisti tarvitse ohentaa. Tarvittaessa voi ohentaa Uula Homesuojalla 5-10 %.
Kuivumisaika: Kosketuskuiva n. 1–2 h kuluttua.
Värisävyt: 8 eri väriä. Värivalikoima löytyy Uula Perinnevärikartasta sekä tältä sivulta teknisten tietojen jälkeen.Tekniset tiedot & Varastointi & Ympäristöhaittojen ehkäisy

Muoviton: Uula Keittomaali ei sisällä muovisideaineita. Sideaineena uusiutuvat luonnonöljyt.
VOC-päästöt:  0,14 g/l. EU VOC -raja-arvo: (cat A/f) 700g/l (2010).
MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä:
465
Varastointi:
Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa (yli +2°C). Keittomaali ei kestä pakkasta. Ei i saa jäätyä. Säilyvyys avatussa purkissa 3-4 kuukautta ja avaamattomassa purkissa muutaman vuoden.
Ympäristöhaittojen ehkäisy:
Tyhjät, kuivat pakkaukset voi toimittaa kierrätykseen. Nestemäinen jäte on toimitettava ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Kierrätysinfo.


 


UULA KEITTOMAALIN MAALAUSOHJEET

KEITTOMAALIN VALMISTUSOHJE

RAKENNUSMAAILMA / PUNAMULTAMAALITESTI


Tiesitkö, että perinteistä punamultaa tai keltamultaa voit valmistaa myös itse? Valmistusohjeista löydät tarvittavat aineet, määrät ja neuvot maalin valmistamiseen. Autamme sinua sekä maalien että sävyjen valinnassa. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen uula@uula.fi tai soittaa meille numeroon 010 820 0020. Autamme sinua mielellämme kaikissa maalaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Verkkokauppamme ja henkilökuntamme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Lisätietoa jälleenmyyjistämme tai maalareista, joita suosittelemme, löydät sivuiltamme jälleenmyyjät ja maalarit.


Kaikki sisä- ja ulkomaalimme valmistetaan vastuullisesti käsityönä Suomessa


Tunnisteet:
, , , , , , , ,

Paino12,6 kg
Väri
Koko

10 litraa, 20 litraa, 3 litraa

Pintamateriaali

Ennen maalattu/käsitelty pinta, Karkea, sahattu pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande
Vaaralausekkeet / Faroangivelse / Hazard statements

Ulkomaalit

Keittomaalin valmistusohje

Uula Keittomaalin maalausohjeet

Kysymyksiä ulkomaaleista ja ulkomaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet