Uula Keittomaali – Aito Punamultamaali

alk. 28,68 

Uula Keittomaali on hengittävä ja perinteisesti käsityönä keittämällä valmistettu puna- tai keltamultamaali ulkokäyttöön. Käyttökohteita ovat uudet ja vanhat hirsi- ja sahalautapinnat. Maali sopii maalaamattomalle tai aikaisemmin aidolla keittomaalilla maalatulle pinnalle. Kertamaalauksella peittävä maali antaa puun hengittää, jolloin puurakenne pysyy terveenä. 8 eri väriä. Moninkertainen testivoittaja.

Poista

Tuotekuvaus

Uula Keittomaali – Aito Punamultamaali – Perinteinen keittämällä valmistettu maali ulkopuupinnoille

Uula Keittomaali – aito punamultamaali on maaväripigmenteistä, vehnäjauhoista ja Vernissasta perinteisesti keittämällä valmistettu puna- tai keltamultamaali.

Uula Keittomaali on hengittävä ja turvallinen luonnontuote, joka peittää kerralla ja on helpposivelteinen. Maalipinta on himmeä ja vanhenee kauniisti ja maali antaa puun hengittää, jolloin puurakenne pysyy terveenä.

Käyttökohteita ovat uudet ja vanhat hirsi- ja sahalautapinnat ulkona. Maali sopii maalaamattomalle tai aikaisemmin aidolla keittomaalilla maalatulle pinnalle. Keittomaali sopii myös höylähirsi- ja höylälautapintoihin (katso käsittelyohje*).

Sävyissä on valittavana kahdeksan eri sävyä, joista suosituimmat ovat Italianpunainen, Falunpunainen sekä Keltaokra.

Riittoisuus 3-5m2/ l.

TM Rakennusmaailman 5/2013 testin voittaja.

MaalausRYL 2012 maalaustarvikeryhmä 465

Uuden höylähirsi- ja höylälautapinnan käsittelyohjeet

• Vaihtoehto 1. Uudet höylähirsi- ja höylälautapinnat voi maalata heti uutena 1:1 Uula Homesuojalla ohennetulla keittomaalilla kertaalleen. Päällemaalaus aikaisintaan vuoden kuluttua.
• Vaihtoehto 2. Uudet höylähirsi- ja höylälautapinnat karhennetaan hiomalla hiekkapaperilla pintakarheaksi. Karhennettu pinta käsitellään Uula Homesuojalla ohjeen mukaan. Maalaus yhteen kertaan runsaalla maalilla.
• Vaihtoehto 3. Uudet höylähirsi- ja höylälautapinnat käsiteellään Uula Homesuojalla. Pinnanannettaan haristua 1-2 vuotta, jonka jälkeen se maalataan yhteen kertaan runsaalla maalilla. Huomioi tarvittaessa pinnan puhdistus ja suojakäsittely Uula Homesuojalla ennen maalausta

Tiesithän, että perinteistä punamultaa tai keltamultaa voit valmistaa myös itse? Valmistusohjeista löydät tarvittavat aineet, määrät ja neuvot maalin valmistamiseen. Tutustu maalien valmistusohjeisiin tästä.


Tunnisteet:
, , , , , , , , , , , , ,

Lisätiedot

Paino12.6 kg
Väri
Koko

1 litra, 10 litraa, 20 kg, 20 litraa, 3 litraa

Pintamateriaali

Ennen maalattu/käsitelty pinta, Karkea, sahattu pinta

m2
kertaa

Tarvitset noin
0
litraa maalia

Tuoteselosteet:

Lataa tuoteseloste ja käsittelysohjeet
Download product description
Ladda varudeklaration samt användingsinstruktioner
Lataa turvallisuustiedote
Download the safety release
Ladda säkerhetsmeddelande
Vaaralausekkeet / Faroangivelse / Hazard statements

Maalausohjeet:

Ulkomaalit

Keittomaalin valmistusohje

Uula Keittomaalin maalausohjeet

Kysymyksiä ulkomaaleista ja ulkomaalauksesta

Muistathan nämä oheistuotteet ja tarvikkeet