Värikartat ja esitteet

Värikartat

Aidoista väripigmenteistä syntyvät sävymme sointuvat suomalaisen luonnon ja suomalaisten sielunmaiseman kanssa. Tutustu värikarttojemme ainutlaatuisiin sävyihin ja valitse niistä mieleisesi ulko- ja sisämaalauskohteisiin.

Näiden värikarttojemme värit on saatu aikaan sähköisesti, eivätkä ne korvaa aitoja värimalleja. Väri voi vaihdella näytöistä riippuen. Sävyvalinta kannattaa tehdä paperisista värikartoista, joita voit tilata suoraan kotiisi. Muistathan tehdä koemaalauksen ennen varsinaisen maalaustyön aloittamista ja tarkistaa värisävyn toimivuuden maalattavassa tilassa. Värihavaintoon vaikuttavat mm. tilan valaistus, maalattavien pintojen sileys tai karkeus sekä muut tilassa käytetyt värit.

Esitteet

Tutustu tuote-esitteisiimme.
Voit tilata Uula Perinnemaali- esitteen sekä Uula Vesiohenteiset öljymaalit- esitteen myös kotiin. Perinnevärikartan Väripaletti-, Sisävärikartan Sävypaletti- ja Sävyjen aarteet- esitteet ovat luettavina vain verkkolehtenä.

Tilaa värikarttoja kotiin

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja Henkilörekisteriselosteestamme.