Uulatuote Oy

Yttiläntie 265, 32920 KAUVATSA
Puhelin 010 8200 020 (arkisin klo 8-16)
Sähköposti uula@uula.fi

Uula-tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä on avoinna arkisin klo 10-16.

UulaColor Studio

Uulatuotteen UulaColor Studio palvelee sisustussuunnittelijoita,
arkkitehtejä, maalausalan ammattilaisia sekä kuluttaja-asiakkaita
maali- ja värivalintoihin liittyvissä asioissa.

Studiolta löytyvät aidoilla maaleilla maalatut ulko- ja sisämaalien värimallit, värikkäät pigmenttijauheet, laadukkaat luonnonmaalit ja pintakäsittelyaineet
sekä runsas valikoima työvälineitä ja tarvikkeita erilaisiin maalausprojekteihin.

Studio palvelee arkisin klo 8-16 osoitteessa Laukontori 10, 33100 Tampere.

Puh: 010 8200 034

Myynti

Palvelemme teitä myyntinumerossamme 010 820 0020 tai osoitteessa uula@uula.fi arkisin klo 8-16.

Tehtaanmyymälämme palvelee arkisin klo 10-16 ja UulaColor Studio arkisin 9-16.

Uulan tuotteita myyvät maalausalan asiantuntijaliikkeet Suomessa löydät jälleenmyyjät-sivulta.

Neuvonta

Palvelemme teitä mielellämme henkilökohtaisesti neuvontanumerossamme 010 8200 020 tai osoitteessa uula@uula.fi.

Voitte myös kysyä neuvoa lähimmältä jälleenmyyjältänne tai löytää etsimänne tiedon maalien tuoteselosteista tai maalausohjeet -sivun usein kysytyistä kysymyksistä.

 • Uulatuote Oy

  Valmistamme maalimme perinteisten reseptien mukaisesti korkealaatuisista raaka-aineista, aidoista pigmenteistä ja uusiutuvista luonnonöljyistä puun luonnollista rakennetta arvostaen. Otamme tuotteissamme huomioon suomalaisen luonnon monimuotoisuuden, pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset, tuoteturvallisuuden sekä maalien ympäristövaikutukset. Aidosti hengittävät, puu- ja hirsirakenteita suojaavat maalimme ovat täydellinen valinta, kun halutaan pitää huolta elävästä ja luonnollisen kauniista puupinnasta.

  Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme, perinteistämme ja juuristamme, luontomme puhtaudesta ja luonnollisuudesta. Arvostamme käsillä tehdyn työn vaatimuksia, opittuja taitoja ja jaettuja tietoja. Kunnioitamme olemassa olevaa, luomme uutta. Olemme osa historiaa ja tulevaisuutta, maalatun pinnan tarinaa. Kuljemme ajan sykkeessä, perinteistämme luopumatta, käsityötä tehden, kotimaisuuteen luottaen. Arvoistamme tinkimättä.

   

 • Historia

  Meillä on tarinamme. Se on kertomus vuosien työstä, rohkeista päätöksistä ja sisukkuudesta. Opittujen tietojen jakamisesta, perinteiden jatkamisesta ja taitojen siirtämisestä sukupolvelta toiselle.

  Tarinamme alkaa Pohjanmaalta, Nurmosta vuonna 1975. Silloin aiemmin maalivalmistajan piiriedustajana työskennellyt Arto Uunila ryhtyi yrittäjäksi ja aloitti yritystoiminnan ohessa punamultamaalin valmistamisen paikallisia perinne- ja museokohteita varten. Maineen kiiriessä pienen maalipajan valikoima laajentui vastaamaan restaurointikohteiden ja asiakkaiden tarpeita. Tuotteita kehitettiin ja pian perinteisen Keittomaalin rinnalle tulivat Pellavaöljy- ja liimamaali sekä vanhojen rakennusten sisäkattomaali. Uulatuote Oy perustettiin vuonna 1978.

  Vuodet kuljettivat meidät Seinäjoen ja Ilmajoen kautta Kauvatsalle, jossa yrityksemme sijaitsee edelleen. Vastuu perheyrityksestä vaihtui isältä pojalle, Jouni Uunilalle. Vuosien aikana hän on laajentanut tuotevalikoimaa ja kasvattanut yrityksen pienestä maalipajasta nykymittoihinsa. Yrityksemme tuotteet ovat tulleet tunnetuksi kotimaassa, mutta ne tunnetaan myös ulkomailla. Maalimme on valittu historiallisesti tunnettuihin arvokohteisiin, kuten Versailles`n palatsiin ja Louvren taidemuseoon, Ranskassa.

  Perheyrityksenä alkunsa saanut yrityksemme tarina jatkuu edelleen. Yrityksen toimitusjohtajana toimii perustajan tytär Sari Uunila. Myös lapsenlapset seuraavat isoisänsä ja vanhempiensa jalanjäljissä. Näin ollen perinteikäs yrittäminen ja maalin valmistamisen salaisuudet ovat siirtymässä eteenpäin tuleville sukupolville.

Henkilöstö

Sari Uunila

Toimitusjohtaja
010 8200 024
sari.uunila@uula.fi

Jouni Uunila

Hallituksen puheenjohtaja
Neuvontapalvelut
010 8200 023
jouni.uunila@uula.fi

Pekka Virta

Myyntijohtaja
Myynti ja markkinointi
040 5957 834
pekka.virta@uula.fi

Timo Holmi

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Myynti-, neuvonta-, koulutus- ja jälleenmyyjäpalvelut
0500 590 229
timo.holmi@uula.fi

Carita Kallio

Markkinointipäällikkö
Markkiointi-, myynti- ja asiakaspalvelut
050 4131 427
carita.kallio@uula.fi

Ella Uunila

Laskutus- ja myyntisihteeri
Myynti-, laskutus ja yritysasiakaspalvelut
0500 235 761
ella.uunila@uula.fi

Sonja McMenamin

Myynti- ja vientisihteeri
Myynti-, vienti- ja neuvontapalvelut
050 4131 426
sonja.mcmenamin@uula.fi

Päivi Laakso

Kehityspäällikkö
Tuotanto-, osto- ja laatuasiat
050 5990 250
paivi.laakso@uula.fi