Yhteystiedot

UULA COLOR OY

Yttiläntie 265, 32920 KAUVATSA

Palvelemme arkisin klo 8-16
010 8200 020
uula@uula.fi


TEHTAANMYYMÄLÄ

Yttiläntie 265, 32920 KAUVATSA

Tehtaanmyymälämme on avoinna 1.6. – 12.8.2022 ma–pe 10–16; 15.8. – 2.9.2022 ma–pe 10–15.

Myynti jälleenmyyjille ja ammattilaisille

Palvelemme myyntinumerossamme 010 820 0020 tai osoitteessa uula@uula.fi arkisin klo 8-16.

Tuotteitamme myyvät maalausalan asiantuntijaliikkeet Suomessa löydät jälleenmyyjät-sivulta.

 

Neuvonta

Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti neuvontanumerossamme 010 8200 020 tai osoitteessa uula@uula.fi.

Voit myös kysyä neuvoa lähimmältä jälleenmyyjältäsi tai Uulari – maalarin digitaaliselta apulaiselta.  Voit löytää etsimäsi tiedon tuoteselosteista, maalausohjeista tai maalausohjeet -sivun usein kysytyistä kysymyksistä.

Muovittomien maaliemme alla elää puun luonnollinen hengittävyys

Maaliemme muovittomuus ja hengittävyys ovat maalatun puupinnan kestävyyden ja elinvoimaisuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä. Maalimme ovat täydellinen valinta, kun halutaan pitää huolta elävästä ja luonnollisen kauniista puupinnasta.

Toimintaamme ja tuotteitamme ohjaa alkuperäinen arvo, joka on ollut yritystoimintamme perustana alusta asti. -Muovittomien maaliemme alla elää puun luonnollinen hengittävyys- , onkin arvojemme ja missiomme ydinajatus.

Käsityönä tehdyt ja kotimaassa valmistetut maalimme sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden ulko- ja sisäpuupintojen käsittelyihin. Laadukas ja monipuolinen sisämaalivalikoimamme tarjoaa koti- ja ammattimaalareille mahdollisuuden päästöttömään sisämaalaukseen. Vesiohenteisten sisämaaliemme hajuttomuus, helppo maalattavuus, nopea kuivuminen sekä kulutuksen- ja pesunkestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia turvallisuuden, muovittomuuden ja hengittävyyden lisäksi.

Yrityksemme sijaitsee Kauvatsalla, idyllisessä maalaismaisemassa, joen, peltojen ja metsien läheisyydessä. Olemme valmistaneet maaleja ja pintakäsittelyaineita yli neljänkymmenen vuoden ajan. Nykyään yrityksemme palveluksessa on 13 työntekijää ja meidät tunnetaan pieneen kokoomme nähden verrattain hyvin kotimaan lisäksi myös maailmalla.

Referensseistämme löytyy nimekkäitä kohteita, joista merkittävimpiä ovat Versaillesin palatsi ja Louvren taidemuseo. Maalimme valittiin näiden Ranskan historiallisien arvokohteiden restaurointimaaleiksi pitkän ja vaativan tuotetestauksen ja laaduntarkkailun jälkeen. Myös kotimaan referensseissämme on upeita historiallisia arvokohteita, kartanoita ja kirkkoja sekä arkkitehtien suunnittelemia uudisrakennuksia.

 

Uula Color Oy

Uulatuote Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1978, jolloin Arto Uunila perusti yrityksen perheensä kanssa. Tuohon aikaan perinnemaaleja ei voinut ostaa kaupoista. Tavallista punamultamaalia, saati pellavaöljymaalia, oli lähes mahdotonta löytää. Museoviraston kannustamana ja vanhojen maalarimestarien neuvojen ja kokemusten avulla löydettiin maaleihin oikeat raaka-aineet ja perinnemaalien valmistus voitiin aloittaa.

Yrityksen ensimmäisen tuotteen, perinteisen punamultamaalin keittäminen aloitettiin perheen Nurmossa sijaitsevan kotitalon ulkorakennuksessa. Vuosien jälkeen yrityksen tie vei Ilmajoen kautta Kauvatsalle, jossa yritys nykyään sijaitsee. Arto Uunilan jäädessä eläkkeelle hänen poikansa Jouni Uunila siirtyi yrityksen omistajaksi, laajentaen tuotevalikoimaa ja kasvattaen yrityksen nykymittoihinsa. Yrityksen yli 40 -vuotinen historia kertoo tarinaansa visioiden onnistumisesta ja alkuperäisten arvojen kunnioittamisesta. Yrityksen nimi muuttui vuonna 2018 Uula Color Oy:ksi.

Henkilöstö

Timo Holmi

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Jälleenmyyjä- ja arkkitehtipalvelut, koulutus, myynti
0500 590 229
timo.holmi@uula.fi

Heikki Juhe

Tehtaanjohtaja
Factory manager

+358 50 599 0250
heikki.juhe@uula.fi

Tuomas Lario

Myyntiedustaja
Myynti-, neuvonta- ja jälleenmyyjäpalvelut

040 594 7820
tuomas.lario@uula.fi

Johanna McTiernan

Myynnin ja markkinoinnin tuki
Myynti-, neuvonta ja asiakaspalvelu

+358 500 235 761
johanna.mctiernan@uula.fi

Susan Äijälä

Toimitusjohtaja
Managing Director

+358 50 413 1426
susan.aijala@uula.fi