Yhteystiedot ja tehtaanmyymälä

UULA COLOR OY

Yttiläntie 265, 32920 KAUVATSA
Puhelin 010 8200 020 (arkisin klo 8-16)
Sähköposti uula@uula.fi

TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme palvelee arkisin klo 10-14.

(lokakuu 2020 – huhtikuu 2021) 

(Yttiläntie 265, 32920 KAUVATSA)

 

Myynti

Palvelemme myyntinumerossamme 010 820 0020 tai osoitteessa uula@uula.fi arkisin klo 8-16.

Tehtaanmyymälämme palvelee (lokakuu-huhtikuu) arkisin klo 10-14 osoitteessa Yttiläntie 265, 32920 Kauvatsa.

Tuotteitamme myyvät maalausalan asiantuntijaliikkeet Suomessa löydät jälleenmyyjät-sivulta.

Neuvonta

Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti neuvontanumerossamme 010 8200 020 tai osoitteessa uula@uula.fi.

Voit myös kysyä neuvoa lähimmältä jälleenmyyjältänne tai löytää etsimäsi tiedon maalien tuoteselosteista, maalausohjeista tai maalausohjeet -sivun usein kysytyistä kysymyksistä.

 

 • Uula Color Oy

  Kaunista pintaa -luonnollisesti

  Maaliemme muovittomuus ja hengittävyys ovat maalatun puupinnan kestävyyden ja elinvoimaisuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä. Siksi maalimme ovat täydellinen valinta, kun halutaan pitää huolta elävästä ja luonnollisen kauniista puupinnasta.

  Toimintaamme ja tuotteitamme ohjaavat alkuperäiset arvot, jotka ovat olleet yritystoiminnan perustana sen alusta saakka. Huomioimme tuotteidemme valmistuksessa maalien tuoteturvallisuuden sekä pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset. -Muovittomien maalien alla elää puun luonnollinen hengittävyys- , onkin arvojemme ja missiomme syvin ajatus.

  Käsityönä tehdyt ja kotimaassa valmistetut maalimme sopivat niin perinne- kuin uudiskohteiden ulko- ja sisäpuupintojen käsittelyihin. Laadukas ja monipuolinen sisämaalivalikoimamme tarjoaa koti- ja ammattimaalareille mahdollisuuden päästöttömään sisämaalaukseen. Maaliemme hajuttomuus, helppo maalattavuus, nopea kuivuminen sekä kulutuksen- ja pesunkestävyys ovat tärkeitä ominaisuuksia turvallisuuden, muovittomuuden ja hengittävyyden lisäksi. Valitsemalla maalimme erilaisiin pintakäsittelyihin, teet myös ekologisen ja kotimaisen valinnan.

  Yrityksemme sijaitsee Kauvatsalla, idyllisessä maalaismaisemassa, joen, peltojen ja metsien läheisyydessä. Olemme valmistaneet maaleja ja pintakäsittelyaineita yli neljänkymmenen vuoden ajan. Nykyään yrityksemme palveluksessa on 10 työntekijää ja meidät tunnetaan pieneen kokoomme nähden verrattain hyvin kotimaan lisäksi myös maailmalla.

  Referensseistämme löytyy nimekkäitä kohteita, joista merkittävimpiä ovat Versaillesin palatsi ja Louvren taidemuseo. Maalimme valittiin näiden Ranskan historiallisien arvokohteiden restaurointimaaleiksi pitkän ja vaativan tuotetestauksen ja laaduntarkkailun jälkeen. Myös kotimaan referensseissämme on upeita historiallisia arvokohteita, kartanoita ja kirkkoja sekä arkkitehtien suunnittelemia uudisrakennuksia.

 • Historia

  Uula Color Oy

  Uulatuote Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1978, jolloin Arto Uunila perusti yrityksen perheensä kanssa. Tuohon aikaan perinnemaaleja ei voinut ostaa kaupoista. Tavallista punamultamaalia, saati pellavaöljymaalia, oli lähes mahdotonta löytää. Museoviraston kannustamana ja vanhojen maalarimestarien neuvojen ja kokemusten avulla löydettiin maaleihin oikeat raaka-aineet ja perinnemaalien valmistus voitiin aloittaa.

  Yrityksen ensimmäisen tuotteen, perinteisen punamultamaalin keittäminen aloitettiin perheen Nurmossa sijaitsevan kotitalon ulkorakennuksessa. Vuosien jälkeen yrityksen tie vei Ilmajoen kautta Kauvatsalle, jossa yritys nykyään sijaitsee. Arto Uunilan jäädessä eläkkeelle hänen poikansa Jouni Uunila siirtyi yrityksen omistajaksi, laajentaen tuotevalikoimaa ja kasvattaen yrityksen nykymittoihinsa.  Myös Arton tytär Sari Uunila sijoitti oman panoksensa yhteiseen perheyritykseen. Kutsumuksesta alaa kohtaan Jouni ja Sari ovat yhdessä luotsanneet yritystä saaden sille vankan jalansijan luonnonmaalien markkinoilla. 40 -vuotinen historia kertoo tarinaansa visioiden onnistumisesta. Yrityksen nimi muuttui vuonna 2018 Uula Color Oy:ksi.

   

   

   

   

Henkilöstö

Carita Holmi

Markkinointipäällikkö
Myynti- ja asiakaspalvelu
050 4131 427
carita.holmi@uula.fi

Timo Holmi

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Myynti-, neuvonta-, koulutus- ja jälleenmyyjäpalvelut
0500 590 229
timo.holmi@uula.fi

Päivi Laakso

Kehityspäällikkö
Tuotanto-, osto- ja laatuasiat

050 5990 250
paivi.laakso@uula.fi

Jouni Uunila

Tuotekehitys, omistaja


0500 593 583
jouni.uunila@uula.fi

Sari Uunila

Liiketoimintajohtaja
Business Director, Asiakas- ja yritysyhteistyöt
010 8200 024
sari.uunila@uula.fi

Susan Äijälä

Toimitusjohtaja
Managing Director

+358 50 413 1426
susan.aijala@uula.fi