UULA COLOR OY

Yttiläntie 265, 32920 KAUVATSA
Puhelin 010 8200 020 (arkisin klo 8-16)
Sähköposti uula@uula.fi

UULA TEHTAANMYYMÄLÄ

Yttiläntie 265, 32920 Kauvatsa
Avoinna arkisin klo 10-16.

Myynti

Palvelemme teitä myyntinumerossamme 010 820 0020 tai osoitteessa uula@uula.fi arkisin klo 8-16.

Tehtaanmyymälämme palvelee arkisin klo 10-16 osoitteessa Yttiläntie 265, 32920 Kauvatsa.

Uulan tuotteita myyvät maalausalan asiantuntijaliikkeet Suomessa löydät jälleenmyyjät-sivulta.

Neuvonta

Palvelemme sinua mielellämme henkilökohtaisesti neuvontanumerossamme 010 8200 020 tai osoitteessa uula@uula.fi.

Voitte myös kysyä neuvoa lähimmältä jälleenmyyjältänne tai löytää etsimänne tiedon maalien tuoteselosteista tai maalausohjeet -sivun usein kysytyistä kysymyksistä.

Autamme sinua myös mielellämme sävyjen valinnassa ja värisävyjen yhdistelemisessä.

 • Uula Color Oy

  Valmistamme maalimme perinteisten reseptien mukaisesti korkealaatuisista raaka-aineista, aidoista pigmenteistä ja uusiutuvista luonnonöljyistä puun luonnollista rakennetta arvostaen. Otamme tuotteissamme huomioon suomalaisen luonnon monimuotoisuuden, pintakäsiteltävien materiaalien vaatimukset, tuoteturvallisuuden sekä maalien ympäristövaikutukset. Muovittomat ja hengittävät, puu- ja hirsirakenteita suojaavat maalimme ovat täydellinen valinta, kun halutaan pitää huolta elävästä ja luonnollisen kauniista puupinnasta.

  Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme, perinteistämme ja juuristamme, luontomme puhtaudesta ja luonnollisuudesta. Arvostamme käsillä tehdyn työn vaatimuksia, opittuja taitoja ja jaettuja tietoja. Kunnioitamme olemassa olevaa, luomme uutta. Olemme osa historiaa ja tulevaisuutta, maalatun pinnan tarinaa. Kuljemme ajan sykkeessä, perinteistämme luopumatta, käsityötä tehden, kotimaisuuteen luottaen. Arvoistamme tinkimättä.

   

 • Historia

  Meillä on tarinamme. Se on kertomus vuosien työstä, rohkeista päätöksistä ja sisukkuudesta. Opittujen tietojen jakamisesta ja perinteiden kunnioittamisesta.

  Tarinamme alkaa Pohjanmaalta, Nurmosta vuonna 1975. Silloin aiemmin maalivalmistajan piiriedustajana työskennellyt Arto Uunila ryhtyi yrittäjäksi ja aloitti yritystoiminnan ohessa punamultamaalin valmistamisen paikallisia perinne- ja museokohteita varten. Maineen kiiriessä pienen maalipajan valikoima laajentui vastaamaan restaurointikohteiden ja asiakkaiden tarpeita. Tuotteita kehitettiin ja pian perinteisen Keittomaalin rinnalle tulivat Pellavaöljy- ja Liimamaali sekä vanhojen rakennusten sisäkattomaali. Uulatuote Oy perustettiin vuonna 1978.

  Vuodet kuljettivat meidät Seinäjoen ja Ilmajoen kautta Kauvatsalle, jossa yrityksemme sijaitsee edelleen. Vastuu yrityksestä vaihtui isältä pojalle, Jouni Uunilalle, joka on vuosien aikana laajentanut tuotevalikoimaa ja kasvattanut yrityksen pienestä maalipajasta nykymittoihinsa. Tuotteemme ovat tulleet tunnetuksi kotimaassa, mutta ne tunnetaan myös ulkomailla. Maalimme on valittu historiallisesti tunnettuihin arvokohteisiin, kuten Versailles`n palatsiin ja Louvren taidemuseoon, Ranskassa.

  Tänä vuonna vietämme 40-vuotisjuhlavuottamme! Haluammekin kiittää asiakkaitamme näistä vuosista. Juhlavuotemme teemassa haluamme korostaa suomalaisen luonnon merkitystä ja kääntää huomion sen hyvinvointiin. Jokaisesta juhlavuotemme aikana ostetusta  9l ja 10l maalipurkistamme ohjataan 0,40€ Suomen luonnonsuojeluliiton työlle.

   

   

Henkilöstö

Jouni Uunila

Toimitusjohtaja, osakas


010 8200 023
jouni.uunila@uula.fi

Sari Uunila

Liiketoimintajohtaja, osakas Business Director, shareholder
Asiakas- ja yritysyhteistyöt, vientiasiat
010 8200 024
sari.uunila@uula.fi

Timo Holmi

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Myynti-, neuvonta-, koulutus- ja jälleenmyyjäpalvelut
0500 590 229
timo.holmi@uula.fi

Carita Kallio

Markkinointipäällikkö
Markkiointi-, myynti- ja asiakaspalvelut
050 4131 427
carita.kallio@uula.fi

Sonja McMenamin

Myynti- ja vientisihteeri
Myynti-, vienti- ja neuvontapalvelut
050 4131 426
sonja.mcmenamin@uula.fi

Päivi Laakso

Kehityspäällikkö
Tuotanto-, osto- ja laatuasiat

050 5990 250
paivi.laakso@uula.fi